Cautare

3956 de rezultate pentru "dan vladu" (3.95 secunde)
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. ... Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
Afirmatiile din ultima vreme ale presedintelui Conservatorilor, Dan Voiculescu, nu au ramas netaxate de conducerea Aliantei PNL-PD. ... „E greu sa intelegi in ce barca e Dan Voiculescu, la putere sau „in opozitie“, a mai afirmat Emil Boc.
Apoi, in prima sesiune a actualei legislaturi, au fost exclusi din partid deputatii Mircia Giurgiu, Ion Stoica, Costel Ovidenie, Dan Mocanescu si Olguta Cocrea, pentru "imoralitatea politica" de a vota in favoarea investirii Cabinetului Tariceanu.
Potrivit publicatiei "Monitorul de Neamt", Dan Constantin, presedintele PSD Neamt, a denuntat "intrecerea socialista" declansata intre liberali si democrati in ceea ce priveste numarul de consilieri si primari care sa treaca la cele doua partide.
Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu, odinioara cei mai puternici oameni din PSD si din tara, se afla la un pas de a suferi o umilitoare infrangere politica, colegii de partid pregatindu-se sa-i dea afara din formatiunea pe care au transformat-o in sediul central al DNA.
Uite cum arata parintii lui Dan Capatos In familia lui Dan Capatos, ziua de 14 februarie are o semnificatie cu totul aparte, distincta de sarbatoarea de Valentine's Day. ... Pentru a marca momentul, Dan Capatos a publicat pe Facebook o fotografie cu parintii lui, insotita de urmatorul mesaj:
Dan Chisu), Comoara (r. ... Dan Chisu, Codin Maticiuc (DaKINO Production) Regia: Dan Chisu Comoara (Romania - Franta) Producator: ... Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
Dupa ce a fost lansata "bomba" ca "pesedistul renegat" Dan Ioan Popescu s-a inscris in PC si ca va fi anuntata aceasta noua achizitie intr-o conferinta de presa, purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca, a infirmat acest zvon.
Soc in familia lui Dan Voiculescu: Fiica lui, Camelia, urmarita penal pentru santaj Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu, este urmarita penal in dosarul santajului de la Antene, in care a fost implicat si seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS&RDS.
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
Mogulul Dan Voiculescu pare a fi scapat lucrurile de sub control, iar destinul sau politic se apropie cu pasi repezi de un final care ar insemna un prim pas in "salubrizarea" politicii romanesti.
Deputatul galatean Bogdan Ciuca continua sa declare ca fostii umanisti il sprijina pe Dan Voiculescu in lupta presedintelui conservator de a demonstra ca nu a facut politie politica Prezent vineri la Galati, Bogdan Ciuca, purtator de cuvint al conservatorilor si lider al grupului parlamentar PC din Camera Deputatilor, nu a ezitat sa declare ca subiectul "Felix" este unul creat artificial de anumite persoane.
Colegiul CNSAS a respins ieri contestatia inaintata de liderul conservator Dan Voiculescu prin care acesta cerea Colegiului sa reanalizeze dosarul sau de Securitate. Initial, membrii CNSAS au declarat ca in urma documentelor cercetate au ajuns la concluzia ca Dan Voiculescu a desfasurat activitati de politie politica.
Liderul PNL Gorj, Dan Ilie Morega, nu mai are decat un singur reprezentant in cadrul Consiliului Local Targu Jiu, Liviu Calniceanu trecand cu arme si bagaje la colegii sai de alianta din PD.
Martin a fost prezentat de senatorul Dan Voiculescu, presedintele PC, care i-a rugat pe cei prezenti sa-i acorde proaspatului conservator un capital de incredere.
S-au incurcat personajele Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca este posibil ca liberalul Emil Strunga sa fi uitat de faptul ca la nivel national PC este in alianta cu PNL.
La rindul sau presedintele PSD si-a anuntat sustinerea fata de presedintele Organizatiei Judetene a PSD, Dan Nica, pentru functia de vicepresedinte al partidului. „Il am pe Dan Nica in conducerea partidului si il sustin in candidatura sa depusa pentru vicepresedentia PSD.
Presedintele partidului, Dan Voiculescu, a anuntat ca PC va vota bugetul pe 2007 in Parlament, dar a pus conditii. ... Basescu, atacat de conservatori Dan Voiculescu a atacat foarte dur Partidul Democrat si pe presedintele Traian Basescu, pe care-l vede principalul adversar politic.
Presedintele Organizatiei Judetene a PSD Galati, deputatul Dan Nica, sustine ca actiunea Puterii nu aduce in buzunarele pensionarilor bani suficienti pentru plata facturii la intretinere.
Biroul politic al PC a adoptat ieri o rezolutie referitoare la formarea unei delegatii constituite din PC, Dan Voiculescu, si senatorul Codrut Seres, care este mandatata sa negocieze cu PNL si, probabil, PSD pentru a identifica solutii de iesire din aceasta criza politica, generata de presedintele Basescu.
google-analytics.com